keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Kolmas kerta

Nyt pidetään todentotta sormet ja varpaat ristissä että vanha kunnon sananlasku pitäisi paikkansa. Kolmas inssikerta on nimittäin käsillä ja tähän kertaan kohdistuu nyt erityisen suuret toiveet. Edellisillä kahdella kerralla on ehkä mennyt ajoitus pieleen tai voihan syy olla joku muukin sille ettei vielä olla onnistuttu. Nyt kuitenkin on kova yritys saada ajoitus ihan nappiin!

Meillä on nyt ollut käytössä kahdenlaisia testejä, Clearbluen hymynaamat ja jotkin Raskauskeijun halpisliuskat. Seuraillaan molemmissa viivojen kehittymistä aamuisin ja potentiaalisimpina päivinä myös iltaisin. A:lla näkyy ovisplussa vain niin hetken aikaa että menis herkästi ohi pelkillä aamutesteillä (kuten ekaa raskautta yrittäessä kävi).

Tällä kertaa yritykset on menneet näin.
Ekalla kerralla ovistesti oli positiivinen aamulla, mutta negatiivinen jo samana iltana. Klinikan käytännön mukaan inssiin mentiin vasta plussaa seuranneen päivän iltapäivällä. Munarakkula oli jo puhjennut ja limojenkin puolesta meillä oli fiilis että inssi olis pitänyt tehdä jo edellisenä päivänä.

Toka kerta suunniteltiin sitten siten että tehdään inssi samana päivänä kun plussa tulee. Se tuli jälleen aamulla ja varattiin sitten heti klinikalta aika samalle iltapäivälle. A oli tässä kierrossa käynyt muutamaa päivää aiemmin ultrassa missä oli mitattu hyvät limakalvot ja hyvän kokoinen follikkeli. Tällä kertaa munarakkula ei vielä ollut puhjennut eikä se ollut paljoa kasvanut ultrakäynnin jälkeen. Oltiin siis ehkä pikkuisen liian ajoissa.

Nyt yritetään iskeä näiden ajoitusten puoliväliin siten että jos ovisplussa tulee illalla mennään seuraavana päivänä inssiin. Ja niin tosiaan kävi että ovistesti hymyili nyt illalla eli huomiseksi koitetaan varata aika. Nyt olisi siis toteutumassa samanlainen aikataulu kuin sillon kun A tuli L:stä raskaaksi, se tekee tästä ehdottomasti jännittävimmän kerran! En edes uskalla ajatella miten näistä piinapäivistä selvitään...

8 kommenttia :

 1. Voi jospa kolmas kerta nyt onnistuisi!<3 KOittakaa vain keksiä muuta ajateltavaa piinapäiviksi, täällä vielä vajaa viikko jäljellä piinapäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Vai teilläkin vielä muutama päivä edessä! Toivottavasti nyt tärppää kun on tuplamahikset:D

   Poista
 2. Toivotaan, että kolmas kerta toden sanoo! :) Tsemppiä piinapäiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vasta kaksi päivää takana, hiljalleen etenee:D

   Poista
 3. Jännät paikat. Jaksamista ja onnea piinapäiviin. Toivottavasti ajoitus ja kaikki muukin olisi nyt kohdillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä pitää viikko sinnitellä:) Jännittää kyllä ihan älyttömän paljon!

   Poista

Blog Design by Get Polished