maanantai 29. joulukuuta 2014

Se oli sellainen joulu se!


Joulu meni mukavissa tunnelmissa, vaikkakin vähän väsähtäneissä. Viitenä päivänä tavattiin sukulaisia. Koti näytti mukavalta kun oltiin saatu järjesteltyä huonekalut kohtalaisen hyvin, vaikkakin tänä aamuna jouduttiin taas siirtämään ja peittämään ne kaikki. Mutta oli edes joulunajan nättiä! 37. raskausviikkokin pyörähti käyntiin ja kyllä toi aikamoinen pallomaha alkaa olla, vai mitä?!

Lahjoja tuli paljon ja vauvakin sai muutaman (vaikka pääasiallisesti kuvio meni niin että paketteja tulee vain niille jotka on syntyneet:D). Syötiin myös hyvin (tietysti) ja nautiskeltiin pelailemalla perheen kanssa lautapelejä ja jutustelemalla. Tapaninpäivänä oli ajatus lähteä Poriin A:n isää moikkaamaan mutta A:n kunto on sen verran kehno että päätettiin ettei nyt lähdetä kun saman päivän aikana pitäis ajaa takaisinkin niin tulis sitten autossa istumista liki 7h. Mutta A:n isä pääsi onneksi ajelemaan tännepäin joten vietettiin ihan erikoinen mutta tosi mukava Tapaninpäivä! Ensin vähän oleiltiin meillä ja sitten lähdettiin Seurasaareen kävelemään. Kävelyn jälkeen olikin nälkä ja käytiin keskutassa Putte`sissa pizzalla (en ikinä oo syönyt jouluna pizzaa!). Illalla mentiin vielä käymään kaikki yhdessä mun vanhempien luona missä oli kahvit keitettynä.


Päästiin näkemään Seurasaaressa aivan upea auringonlasku!

6 kommenttia :

 1. Onpa ihana vatsa! <3 Pian, oi pian teidän pikkuinen näkee päivänvalon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sitä on odotettu:) Odotettu niin paljon!! Joko teillä on mietitty jatkoa?

   Poista
  2. Tuossa tammikuulla varmasti mennään IVF:n suunnitteluun ja siitä sit pikkuhiljaa eteenpäin. Tarkoituksena mahdollisimman rauhallisesti ja stressittömästi jos se vain suinkin edes joten kuten on mahdollista. :)

   Poista
  3. Kiva kuulla että pääsette jatkamaan projektia:) josko se nyt ivf:llä tärppäis, toivotaan kovasti! Tuntuu niin epäreilulta että jos kovasti haluaa lasta niin joutuu pitkään tuloksetta yrittämään.. Mut onnea uuteen yritykseen ja stressivapaata uutta vuotta:D

   Poista
  4. Toivotaan kovasti! Oikein hyvää uutta vuotta! :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished