keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi kuvina

Innostuinpas muistelemaan kulunutta vuotta kuvien katselun merkeissä.Tässä jakoon muutama hetki siis:)

Ystävänpäivänä A sai palapelin koottavakseen. Sen etupuolelta huomaa paremmin että tossa on perhe jotka halaa toisiaan:) Kun hääpäivä oli sovittu lähdettiin tietysti ostamaan sormuksia!

Ovulaation tikuttamista huhtikuussa
Ensimmäinen ostos vauvalle huhtikuussa hankittiin ekan inssin kunniaksi! Nyt toi koko lipasto pursuaa sen tavaroita!
Positiivisen raskaustestin tulos toukokuussa dpo 11 (yllä) ja vahvistuneena dpo 12 (alla)

Raskauspahoinvoinnista kärsivän ruoka kesäkuussa: jugurttia, mustikoita, banaania, pilttiä ja kaurahiutaleita. Tätä oli tarjolla monesti päivässä. Joka päivä.
Täydelliset polttarit: rauhallista aikaa kaverin mökillä! Illalla sytytettiin tietysti takka.

A:n hääkampaus 4.7.

Hääkukat
Heinäkuuta viettämässä

Ostettiin vaunut, Miska tietysti valtasi heti vaunukopan!


Häämatka Pariisissa elokuussa: sipulisoppa maistui!

Vuoden varrella innostuttiin hankkimaan vaatteita vauvalle...

Ja vähän lisääkin...
Ja vielä... Vaikka monet on myös saatuja! Ja tällä hetkellä vaatetta on paljon enemmänkin.. Huomaako muuten että tykätään raidoista ja pilkuista vaatteissa?!
Kauan odotettu äitiyspakkauskin saapui lokakuussa!
Neuvolalääkärissä 23.12. Näistä ultrakuvista ei kyllä saa muuta selkoa kuin että vauvan pää on selvästikin pyöreä (yllä)! Alakuvasta en edes ihan tiedä mitä se esittää, kai siinä jotain luita on:D

Lähdetään innolla kohti uutta vuotta. Tää on ollut aivan mahtava vuosi, tähän astisista paras! Tammikuussa päätettiin että nyt laitetaan lapsiprojekti vihdoin käyntiin eikä siirretä taas "ensi syksylle", niinkuin edelliset 6 vuotta on tehty. Helmikuun lopussa asteltiin ekaa kertaa klinikalle ja heti seuraavana päivänä psykologikäynnille. Parin viikon päästä otettiin verikokeet ja ultrattiin follikkeli. Väestöliiton puolesta inssi olis voitu tehdä jo maaliskuussa, mutta odotettiin silti huhtikuuhun, koska jos maaliskuussa olis jo tärpännyt niin äitiysloma olis alkanut vähän vaikeassa kohdassa A:n töiden puolesta. Huhtikuun eka inssi ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta mutta se kestettiin ja katsottiin kohti toukokuuta jolloin meidän rakkausvauva tietysti saikin alkunsa:)

Heti kun oltiin päätetty hakeutua hoitoihin tuli tietysti myös tärkeäksi saada rekisteröityä parisuhde. Ystävänpäivänä sitten koittikin jännä päivä kun kysyin A:ta vaimoksi. Siitä alkoi häiden suunnittelu ja kevät kuluikin kivasti vauvaprojektiin ja häiden tuloon keskittyen:) Polttarit ja häät oli mitä parhaimmat, kepeästi yksi onnellisimmista päivistä ikinä! Häämatka Pariisiinkin oli tosi onnistunut ja nautittiin tyytyväisinä toistemme seurasta tietäen että seuraavaan kahdenkeskiseen matkaan on pitkä aika!

Mahtui vuoteen tietysti muutakin hyvää, kuten yliopistosta valmistuminen, v i h d o i n k i n ! Vuosi 2015 tuokin siis monella saralla uusia seikkailuita ja tulee olemaan varmasti yhtä mieleenpainuva kuin tämäkin! Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa ja toivottaa kaikille lukijoille mitä mahtavinta vuotta 2015! Nauttikaa tästä illasta, sanokaa heipat eiliselle ja tervetuloa huomiselle:)

2 kommenttia :

Blog Design by Get Polished