maanantai 17. marraskuuta 2014

Pikkuostoksia

Viikonloppu oli kiva! Jätin flunssan kotiin ja lähdin itse ulos. Perjantaina menin A:ta vastaan töihin ja käytiin syömässä ja sen jälkeen lähdettiin mun vanhempien luokse saunaan ja autoa lainaamaan. Ne kun on reissussa niin olin luvannut kastella kukat joten täytyi sen takiakin jo lähteä sinne käymään. Lauantaina lähdettiin sitten aikaisin huristelemaan kohti Tuusulaa, josta käytiin noutamassa Torista bongaamani käyttämätön rintapumppu. Sen jälkeen käytiin vielä Keravalla noutamassa niin ikään Torista löytynyt sterilointilaite. Moni varmaan pitää tota maailman turhimpana härpäkkeenä eikä mekään sitä täysihintaisena oltais ostettu, mutta ajateltiin että kun edullisesti löytyi niin eipähän tartte olla keittelemässä tuttipulloja sitten. Aika näyttää osoittautuuko toi korvaamattomaksi vai jääkö kaappiin lojumaan:D Noutojen jälkeen ohjelmassa oli mennä ekaa kertaa oikeaan vauvantarvikeliikkeeseen! Oli jännää! Siellä oli niin paljon kaikkea vauvakrääsää että saatiin ihan kivasti menemään aikaa kun piti ihastella kaikki tuotteet läpi. Oli meillä pitkä ostoslistakin ja melkein kaikki sieltä saatiin hankittua. Nyt ei ylipäänsä puutu enää paljon mitään, tuttipullot on vielä hankkimatta mutta niitä ei montaa ajateltu hankkia kun toive kuitenkin olisi että imetys sujuis hyvin. Täytyy kuitenkin olla kaapissa edes muutama pullo että A pääsee joskus uloskin ja mä voin ruokkia vauvan.

Siinä niitä on, amme ja muuta tarpeellista!

Tämän jälkeen käytiin syömässä ja sitten suunnattiinkin Kaaren Sokokseen. Mulle piti hankkia uusi kevyempi talvitakki kun kangastakilla on nyt vähän viileetä ja talvitakki on vielä turhan kuuma. Löydettiinkin ihan unelmatakki, vaaleanliila Filippa K villakangastakki. Oon jaksanut nyt kaksi päivää ihastella sitä ja A:lla taitaa kohta mennä siihen hermo:D Vaikka kun se hankki viime vuonna uudet talvikengät niin kyllä sekin oli niin fiiliksissä niistä että jauhoi ainakin viikon että "kato mun kenkiä, eiks ookin ihanat"! Sitten haettiin Clasulta ikkunoihin eristysnauhaa ja Prismasta ruokaostokset, säilytyskori ja rakennusliimaa (mulla on vielä pari jalkalistaa rempan jäljiltä kiinnittämättä..). Kotona oltiin vasta kuuden jälkeen mutta sitten olikin aika kiva ihastella ostoksia ja järjestellä niitä paikoilleen.

Hankittiin tällanen hoitolaukku. Tykätään molemmat tosi kovasti tosta raitakuosista!

Sunnuntaina huomasin että flunssa päätti laittaa kostoksi edellisen päivän aktiviteeteista keljumman olon ja iltapäivään asti makoilin sängyssä. Se olis tylsää muuten mutta kun A oli siinä vieressä ja sain pitää kättä mahan päällä ja tunnustella vauvan liikkeitä niin ei haitannut yhtään! Sitten lähdettiin vielä KappAhliin käymään ja saunaan samalla kun palautettiin auto. Loppuilta meni rennosti kun kateltiin Tanssii Tähtien Kanssa ja muuta huttua telkkarista. Tänään päätin alkaa pesemään ikkunoita ja laittamaan tiivisteitä. Tosi raskasta puuhaa näin yli kuukauden lepäilyn jälkeen! Parin ikkunan jälkeen jalat vaan tärisi! Toi ikkunoiden pesu on sellasta tikapuilla kiipeilyä ja keikkumista kun huonekorkeus on 3 metriä ja ikkunat yltää melkein siihen korkeuteen asti.. Jätin loput 3 ikkunaa suosiolla seuraaville päiville:D On kuitenkin tuntunut ihan mahtavalta kun on päässyt tekemään muutakin kuin sitä lenssun parantelua. Ei se tästä paremmaksi ole vielä mennyt mutta ei toisaalta kamalasti huonompaankaan suuntaan. A:n lääkäri sanoi että nyt on liikkeellä tosi pitkään kestävää flunssaa joten kai sitä nyt vaan täytyy koittaa jaksaa..

Sunnuntai-ilta
Pumppu ja sterilointilaite

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished