perjantai 14. marraskuuta 2014

10 000 ja 30

Woop woop, heinäkuun jälkeen blogissa on käynyt 10 000 vierailijaa, kiitos kaikille joita on kiinnostanut lukea! En aluksi ajatellut että tätä lukis paljon kukaan joten hatunnosto on paikoillaan.

Samalla voiskin olla hyvä kohta kysellä mielipiteitä blogista? Risuja, ruusuja, muuta palautetta? Kysymyksiäkin saa laittaa koska vastaileminen on mukavaa:) Kaikesta maan ja taivaan väliltä! Miksei ylikin, oon nimittäin tän flunssaloman aikana kunnostautunut avaruusleffojen katselussa;)

Kirjoitin tossa yhtenä päivänä tekstiä läppärillä ja esikatselutilassa huomasin että toi fontti oli vähän vaikeaselkoinen. Onko muilla ollut sellasta ongelmaa, olisko tarvetta vaihtaa? Entä toimiiko sivut kännykällä hyvin?

Lisäksi juhlan paikka on myös se että nyt alkaa viikko 30! Pitkäveteinen kakskymppinen on jätetty taakse ja jäljellä olevat viikot on ihan näköpiirissä. Aivan mahtavaa! Edelliset 2 viikkoa on kyllä menneet huomattavasti nopeammin kuin noi sitä edeltäneet 10 viikkoa. Vaikka oonkin vaan tylsistynyt kotona. Toivottavasti sama ripeä tahti jatkuu!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished