keskiviikko 13. elokuuta 2014

Oh Paris, you beautiful!


Se oli sellanen matka sitten se! Pariisi oli mainio, vaikkakin ruuhkainen. Tää elokuu on vähän sellanen kun on koko Eurooppa lomalla ja reissussa. Aika paljon kipitettiin nähtävyyksiä katsomassa, syötiin hyvin ja nautiskeltiin ihan vaan puistossa istuskelusta. Vauva vähän möykkäsi lentokoneessa nousujen ja laskujen aikana. Johtuu ehkä siitä että A:ta jännittää vähän lentäminen, joten välittyy sitten stressihormonia pikkusellekin joten möyriminen alkaa. A oli koko reissun muuten oikeastaan hyvävointinen, vaikka ruokarajotukset ottivatkin päähän. Sitä tietysti haluaisi syödä kaikkia ihania juustoja ja juoda vähän viiniä, mutta ne jääköön nyt ensi reissuun. Varattiin tää häämatka tarkotuksella näin myöhäiselle ajankohdalle koska haluttiin välttää raskauspahoinvoinnit. Jos oltais lähdetty sillon häiden jälkeen niin sillon oliskin kyllä pahoinvointia vielä ollut joten hyvä näin. Vaikka onhan tässä nyt jo ollut monta viikkoa niin ettei pahoinvointia ole juurikaan ollut. Se taisi loppua aika pitkälti siinä ekan kolmanneksen lopussa, eli just niinkuin oppikirjan mallitapauksissa! Toistaiseksi kaikki oireet on ilmennyt niin manuaalin mukaan että ihme on.

Versaillesin barokin näyte. Oli vaikuttava kokemus.Peilisali

Lisää Versaillesin ökytyyliä


Marie Antoinetten rakennuttaman kylän mylly. Oli aika idyllistä.


Tungosta Louvressa

Muikea leidi jonka kaikki halusivat nähdä


Joséphine de Beauharnaisin kruunajaiset

Napoleon III:n kämppä tais ampua myös vähän yli
Taisi hujahtaa vähän kuvakollaasiksi nyt..


Eilen oltiin katsomassa  Suomi - Australia korisottelua. Vietiin meidän häiden "kaaso"/seremoniamestari sinne kiitoksena loistavasta panoksesta häissä. H tosiaan huolehti tilaisuuden puheosuuksista, ihmisten ohjailusta ja aikatauluista ja puuhasteli lisäksi paljon muutakin kuten avusti pitopalvelua. Itse huomattiin H:n vaan juoksentelevan ympäriinsä eikä olis kyllä juhlat onnistuneet niin hyvin ilman H:ta! Oli meillä muitakin kyllä auttamassa häiden järjestelyissä, kuten koristelussa ja siivoamisessa, iso kiitos siitä kaikille, ei tarvinnut stressata itseään niin paljoa. Päädyttiin valitsemaan kiitoslahjaksi toi korisottelu, koska H on intohimoinen urheilija ja sen seuraaja. Mukavaa oli ja Suomi voitti. Tietysti.

Kännykällä on näköjään ihan toivotonta saada liikkuvista kohteista hyvää kuvaa, vaikka kuinka olisi sportti-toiminto päällä...

Neuvolalääkärissä tänään tosiaan ultrattiin ja kaikki oli mainiosti. Pikkunen taisi olla vähän unenpöpperössä, pysyi sen verran paikallaan viime kertaan verrattuna. Yhdessä kohtaa se kuitenkin sai jonkun hepulin ja pyörähteli tottuttuun tapaan! Eipä siinä käynnillä mitään ihmeitä tapahtunut kun kaikki raskauden kanssa ollut normaalisti eikä nytkään mitään ihmeellistä ilmennyt. Hyvä näin! Oli kyllä hauska nähdä meidän vauveli taas, vaikka kuva oli tällä kertaa suttuisempi kuin kätilöopistolla. Lääkäri sanoi ettei kaikilla terveysasemilla tehdä neuvolalääkärikäynnin yhteydessä ultrausta, mutta meidän asemalla tehdään kun laitteet sattuu olemaan. Eli suttuisesta kuvasta viis, kun kaikkialla ei ole mahdollisuutta edes siihen! Nyt ei sitten kolmeen viikkoon olekaan kuin odotusta, sitten on eka perhevalmennuskerta ja siitä seuraavalla viikolla rakenneultra. Olispa jo se tai vielä mieluummin joulu, en jaksais odottaa!

Nyt me ollaan molemmat nähty kerran jo painajaista vauvaan liittyen. Mä näin jo aiemmin sellasta unta missä meillä oli kaksoset ja ne muuttui hämähäkeiksi! Mä inhoon ihan kamalasti hämähäkkejä ja muutun ihan hysteeriseksi jos sellasia nään joten toi oli aivan kamala uni. Viime yönä A näki sit painajaista jossa se vauva oli just syntynyt ja oli mun sylissä, mutta A ite kuoli ja joutui irrottamaan vauvan kädestä ja se alkoi itkeä. Ihan karseeta myös. Mut näihin saa nyt varmaan tottua et tästä eteenpäin hamaan tulevaisuuteen saa toisinaan nähdä painajaisia missä omalle lapselle tapahtuu jotain kamalaa. Hyi olkoon.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished