lauantai 17. tammikuuta 2015

Viimeinen viikko?

Nyt se on sitten alkanut, viimeinen viikko ennen laskettua aikaa! 40. viikko. Huikeeta! Ens lauantaina on laskettu aika. Tää on ollut pitkä matka joka onneksi pian on tulossa päätökseen. Ehkä 9 kuukautta on kuitenkin ihan hyvä aika odottaa, siinä ehtii kunnolla ymmärtää että lapsi on tulossa. Vaikka onhan se ihan uskomatonta edelleen! Päässä ei kyllä oikein liiku muuta kuin että "milloin se syntyy?!" Ja vaikuttais että sama pyörii meidän läheistenkin päässä koska muutaman päivän ajan kaikki on soitelleet ja tekstailleet että "joko syntyy, eikö vieläkään mitään näy".

Loppiaisena oltiin mun vanhemmilla ja pikkuveli sitten keksi että heitetään kaikki arvaukset että millon vauva syntyy. Sen jälkeen myös A:n vanhemmat ja veli on kertoneet omat arvauksensa ja nyt ollaan seurailtu miten kenenkin käy. A:n veljen arvaus oli varhaisin, eilinen, joten se nyt ainakin meni pieleen. Huominen on mun veikkaus ja toivon että olisin oikeassa:) A:n veikkaus on tiistai ja sen jälkeen on muiden arvaukset, paitsi veljen tyttöystävä joka veikkas ihan sitä laskettua aikaa ja mun isä, joka oli ainoa joka veikkas että menee yli (28.1). Toivon todella että se ainakin olis väärässä:D

Me ollaan tässä vietetty aika rauhallista kotiaikaa, siistitty paikkoja edelleen ja kateltu leffoja. Välillä aletaan jutustelemaan synnytyksestä ja vauvasta ja sillon alkaa jännittää kamalasti! Tuntuu etten oikein malta edes nukkua kun monena yönä jo uni ei vaan tuu ja sitten aamusta ne jää lyhyeksi. Vaikka tiedän että pitäis saada levättyä kun kohta sitä ei todellakaan saa nukkua:D On vaan niin sellanen "pikkulapsi ennen joulua"-fiilis! A on onneksi malttanut nukkua ja vetelee yleensä yhdet päikkäritkin. Se nyt on pääasia että sillä olis voimia tulevaan koitokseen! Noh, täällä jatketaan jännittämistä. Tässä tän päivän masukuva, on se kupu taas vähän suurentunut edellisestä kuvasta:)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished