sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Goods from America


Beibin kesäasut saapui! Tilattiin tossa joulun jälkeen jenkeistä muutama body,legginsit ja pipo vauvalle ensi kesäksi ja syksyksi. A:n isä tilas pari Harley Davidson nahkatakkia joita Euroopasta ei saa, ja tollaset pienet vauvan vaatteet mahtui hyvin mukaan samoilla postikuluilla. Olivat niin söpöjä ettei voitu vastustaa! Luultiin kyllä että ton tilauksen tulemisessa kestää vähän pitempäänkin joten täys yllätys että toimitus tuli jo perille! Mut olihan se hauskaa että tuli niin pääs asuja hipelöimään. Samasta kaupasta ei siis tietenkään pastelliset vauvan asut ja prätkärotsit löytyneet, vaan A:n isällä on Jenkeissä sellanen Rahtiputken "postilokero" johon voi tilata tavaraa eri liikkeistä ja sitten kotiuttaa ne samassa paketissa Suomeen. Toimiva palvelu siis, voin suositella. Mua vaan huvitti suunnattomasti noi laatikon "Goods from America"-tekstit:D Halvat on huvit!


Tänään tuli 38 viikkoa täyteen! A:n supistukset on lisääntyneet ja se on nyt pari päivää valittanut jotenkin tuskaista oloa. Eilen vauva tais porautua yhä syvemmälle lantioon koska kävelykin vaikeutui entisestään. A on myös ollut pari päivää ihan tosi kiukkuinen ja tänään sanoi että masentaakin. Oon kyllä lukenut että tollasetkin on synnytystä edeltäviä oireita joten jännityksessä eletään! Nyt se on tunnin verran valitellut ihan uudenlaista kipua, tosi kova viiltävä kipu kohdunsuulla ja samalla jotenkin poksahtelee ja tuntuu liikettä. En sitten tiedä olisko kiinnittymiskipua. Harmi vaan että meidän taloudessa sairastelukierre jatkuu. Torstaina mulle tuli kurkku kipeäksi ja lämpöä ja eilinen tuli makailtua sängyn pohjalla. Oon kyllä yrittänyt tahdon voimalla parantua ja kaikki muutkin flunssan häätökeinot on otettu käyttöön. Ehkä ne on auttaneetkin koska olo on ollut tosi siedettävä normiflunssaan verrattuna!


Mustaviinimarjamehua oon terästänyt kirsikkaliköörillä ja echina forsilla, kaikki mahdolliset vitamiinit on tullut napsittua, oon keittänyt inkivääristä ja hunajasta kuumaa juomaa ja syönyt hirveen kasan puolukoita ja mandariineja. Lisäksi A teki meille tulista thai-ruokaa koska ollaan aiemmin todettu tulisella olevan hyviä vaikutuksia! Toivoisin että tää loppuis pian eikä synnytys alkais ennenkuin oon terve! Sinne synnytykseen nimittäin kun ei pääse flunssainen tukihenkilö ja sit saan raivarin jos missaan esikoiseni syntymän jonkun lämmön ja kurkkukivun takia!!

2 kommenttia :

  1. Heissan, jonkun minkälie kautta eksyin tänne ja oi ihana sentäs mitä kuvia, mä en kestä, varsinkaan sitä pyykkitelinettä täynnä pikkutumppusia ja sukkia! <3 Joo, tää on kroonista, vauvakuumeilu :) Onnea viimemetreille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on ne vaan niin ihania ne pikkuset vaatteet<3

      Poista

Blog Design by Get Polished