keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Nyt ihmetyttää

Siis mua nyt vähän mietityttää tää harsoliinakuvio. Että paljonko niitä oikein tarvitaan ja miksi niin järjetön määrä? Siis että pukluja voi niillä pyyhkiä ja mihin muuhun niitä tarvitsee? Ollaan ostettu sellanen paketti jossa on 6 liinaa. Ne eivät kuulemma oikein riitä, parempi määrä olisi ilmeisesti 20-30kpl! Että häh, mihin ihmeeseen niin monta?!

Toinen on nämä pesulaput. Huomasin että niitäkin myydään jossain 10 kappaleen jättipakkauksissa. Miksi niin monta? Vai riittääkö ne 10 edes? Miksi vauva pitää pestä pesulapulla? Varmaan pitäisi tietää mitä näillä kaikilla liinoilla ja lapuilla tehdään ennenkuin hamstrataan niitä kaikki kaapit täyteen:)

Sain muuten vähän oudon päähänpiston. Mä päätin nimittäin alkaa virkkaamaan. Siinä taito jota mulla ei ole, viimeksi ala-asteella sitä kokeillut ja ei sujunut sitten alkuunkaan. Mä en ylipäänsä oo yhtään käsityöihminen, mutta välillä saan päähäni jotain ja sen kyllä sitten onnistun toteuttamaan. Kerran ostin vanhan 50-luvun simpukkamallisen nojatuolin ja päätin verhoilla sen uudestaan vaikka se on aika vaativa päällystettävä. No ihan hyvin se onnistui vaikka hermothan siinä meinaskin palaa! Nyt sitten näin netissä tällasen virkkuutyön ja pakkohan sitä on lähteä yrittämään! Hullu minä. Toi ei nimittäin ole ihan pieni...

Tai sitten aloitan hiukan helpommalla ja otan ensietapiksi tällaisen vähän pienemmän pöllön. Pöllöihin on muuten virkkuuohjekin tolla sivulla jos kiinnostaa:)


Jee, eilen tuli 150 raskauspäivää täyteen!

5 kommenttia :

 1. Meillä oli kovasti puklaava vauva. Pyykin määrää sai vähemmäksi harsoilla, kun piti niitä pään alla. Korvaamattomia!

  VastaaPoista
 2. Meillä on käytetty harsoja puklailulta suojautumiseen ja toisia harsoja pepun kuivaamiseen pesun jälkeen vaipan vaihdon yhteydessä. Monesta kappaleesta harsoja ei ole ainakaan haittaa ollut :) -HC-

  VastaaPoista
 3. Eli parempi varmaan vaan alkaa harsoarsenaalia kartuttamaan=) kai se tosiaan on helpompi niitä pyykätä kuin vaatteita joka puklun jälkeen. Ja hyvä toi kuivausvinkkikin!

  VastaaPoista
 4. Tää on varmaan aika yksilöllistä ja riippuu maidontuotannosta, mutta mä oon molempien lasten kanssa käyttänyt harsoja yöllä imetysliivien välissä silleen pitkittäin nelinkertaiseksi taitettuna. Joillain kai riittää yöksi liivinsuojat, mutta itellä niiden kanssa kastui kyllä koko sänky! Sit yöllä kun imettää makuuasennossa, on hyvä myös laittaa harso siihen vauvan pään alle, ainakin alussa kun on säätöä niin on suttuista puuhaa. Jos siis ei halua vaihtaa lakanoita joka päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä vinkki! Oonkin miettinyt että mitäs jos sitä maitoa tulee ihan toivottoman paljon, kun ei noi liivinsuojukset kovin paksuilta vaikuta.. Sittenpä sen näkee että minkä verran sitä maitoa tulee, toivottavasti kuitenkin sen verran ettei tarttis antaa korviketta lisänä!

   Poista

Blog Design by Get Polished