sunnuntai 12. helmikuuta 2017

2v juhlat


Nyt on pikkutytsyn kekkerit juhlittu! Sukulaisjuhlat vietettiin kaksi viikkoa sitten ja lastenkutsut tänä viikonloppuna. Huomenna on vielä mun ystävä lapsensa kanssa tulossa rääppiäisiin mutta sen jälkeen on kokonaan tän vuoden pippalot taputeltu. Aika hauskaa on ollut nyt kun L on jo isompi ja ymmärtää juhlista enemmän kuin vuosi sitten. Varsinkin kun tässä on ollut myös kahdet saman ikäisen naapurin juhlat joulukussa ja pari viikkoa sitten, niin alkaa tulla jo synttäritouhu tutuksi!


Ihan oikean synttäripäivän aamuna me mentiin A:n kanssa laulamaan L:lle ja viemään lahja kun se heräsi. Ensin se katsoi meitä sekunnin verran ihmeissään kun ilmestyttiin yhdessä ison paketin ja kameran kanssa sen huoneeseen, mutta kun laulu alkoi niin johan oli tyttö kartalla siitä mistä oli kyse. L alkoi innoissaan kiskoa paperia paketin ympäriltä ja huomasi heti tehtyään pienen reiän paperiin että paketissa on Pipsa Possu-logo. Sehän hihitytti ja paketin auettua alkoi heti hauskat leikit Pipsan talolla. Ei arvattu vielä siinä kohtaa että näistä kehkeytyi oikein Pipsa-juhlat kun kolmesta muustakin paketista paljastui Pipsa-leluja! Mutta sankari oli tyytyväinen:)

Tässä pelaillaan enon tuomaa pupupeliä

Sukulaisjuhliin oli kutsuttu lähipiiri; isovanhemmat, enot perheineen sekä kummit. Kummit ei tosin tällä kertaa päässeet juhliin pitkän matkan takia ja koska olivat viikkoa aiemmin meillä käymässä. Mutta ilman niitäkin meitä oli yli 20 joten järjestettävää kyllä riitti. L oli tietysti tosi innoissaan kun paikalla oli kaikki rakkaat samaan aikaan. Ensimmäiset kolme lahjaa se jaksoi avata innolla, mutta sen jälkeen vieraat vei voiton ja loput lahjat availtiin myöhemmin. Edistystä silti jouluun nähden, sillon L jaksoi avata yhden lahjan minkä jälkeen totesi ettei jaksa enää:D


Teemana meillä oli My little pony, L ei sitä ohjelmaa ole saanut katsoa mutta tykkää niistä poneista muuten kovasti. Tarjoiluista synttärisankarille maistui parhaiten kakku ja keksit sekä popcorn. Aiemmin se ei ole poppareita vielä maistanut, mutta tais ottaa nyt popparihulluista serkuistaan mallia.

Kynttilöiden puhaltaminen sujui mallikkaasti ja piti jopa vähän estellä ettei L puhalla niitä liian aikaisin:D
Tässä lahjoja, Pipsoja tuli tosiaan aika paljon! Pipsa-pehmo on ollut joka yö unikaverina ja tänään L kuiskasi sille että "L rakastaa Pipsa Possua"!
Mun vanhemmat antoi lahjaksi pyörän, ilmekin kertoo että tykätty lahja on!
Lastenjuhlissa teemana oli enemmän Ryhmä Hau, mutta hyödynnettiin edellisistä juhlista jääneitä poniservettejä joten sellanen iloinen sekametelisoppa koiria ja poneja esiintyi tarjoiluissa. Se ei näyttänyt ketään kuitenkaan häiritsevän:D Ohjelmana oli ongintaa ja kaikki sai pienen ylläripussin missä oli sisällä pieni lelu, tikkari ja sellainen pimeässä hohtava valotikku. Sellainen mitä lapsena aina sai laivalta. Muuten lapset tykkäsivät pomppia sängyllä, tanssia, juoksennella ja leikkiä leluilla.

Valmiina onkimaan
Huh. Onneksi synttärit on vaan kerran vuodessa. On meinaan niin kamala toi sokeristen herkkujen määrä mitä näinä juhlapäivinä menee! Tänäänkään L ei suostunut syömään muita suolasia kuin popcornia eikä päivällinenkään maistunut kun on niitä kakkuja vedelty kaksin käsin. Mut sallittakoot se nyt kun kerran juhlat on! Muiden kemuissa sitten vähän kevyemmällä kaavalla...


4 kommenttia :

 1. Onpa suloinen teidän 2-vuotias tyttö! Nopeasti ne kasvaa... kauhea ajatella, että itse ollaan ihan samassa tilanteessa 2 vuoden päästä! Aika menee liian nopeasti. :D

  Paljon onnea neidille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on se sellanen muru kyllä<3 Aika menee nopeesti mutta jos lohduttaa niin aina vaan tuntuu että "nyt eletään hauskinta vaihetta kasvussa ja kehityksessä":D Eli ei sinänsä tuu haikailtua vauva-aikojen perään vaikka sillonkin ihanaa oli!

   Poista
 2. Suloinen synttärisankari ja ihania lahjoja on saanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Lahjat on kyllä osoittautuneet mielenkiintoisiksi kaikki! Ja onneksi niin, oli vanhat lelut alkaneet jo sen verran kyllästyttää:D

   Poista

Blog Design by Get Polished